Fleta e votimit, KQZ vendos me short renditjen - Top Channel Albania - News - Lajme

Hedhja e shortit në KQZ për përmbajtjen dhe renditjen e partive në fletën e votimit ka shkaktuar të qeshura në mbledhjen e radhës.

Comments

no comments

Your name:

Your comment: